Voor het eerst maken we een voorstelling voor kinderen! Met hele mooie en leuke muziek, een prachtige vertelster en stoere acrobaten. En dat in één van de mooiste zalen van Nederland: de Kleine Zaal van het Concertgebouw in Amsterdam.

Meer info: hier

Van de website:

Winterfeest!
Als je maar zingt en danst komt alles goed. Dat is de hartverwarmende boodschap van de familievoorstelling Winterfeest!. Een hond raakt zijn baasje kwijt en komt terecht in het circus. Al snel wordt hij een groot artiest! En dan zit op een dag zijn oude baasje in de zaal… Ensemble Fuse en Maartje van de Wetering spelen en zingen de spetterende muziek bij een heerlijk verhaal over dieren en mensen. Hét Winterfeest! van deze kerstvakantie.

Familieconcert
Muziek beleven doe je met de hele familie, én met een klein maar geweldig orkest. Fuse gooit jazz, klassiek, wereld- en circusmuziek in een mix die ze tot ver buiten Podium Witteman populair maakt. Over het podium buitelen bovendien twee geweldige acrobaten. Winterfeest! is een moderne revue voor het hele gezin, onder regie van Joris Nassenstein.

Share